СПЕЦИАЛНОСТ: КЕТЕРИНГ
Професия: Ресторантьор
Професионално направление: Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг
Степен на професионална квалификация-трета
Продължителност на обучението: 960 часа
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 8110603-1 | 8110603 | по договаряне | само в група |
дистанционно | POD 8110603-2 | 8110603 | 1500 лв без ДДС |
СПЕЦИАЛНОСТ: ОБСЛУЖВАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ-СЕРВИТЬОР-БАРМАН
Професия: Сервитьор-барман
Професионално направление: Хотелиерство,ресторантьорство и кетеринг
Степен на професионална квалификация-втора
Продължителност на обучението: 600 часа
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK | 8110801 | по договаряне | само в група |
СПЕЦИАЛНОСТ: ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОБСЛУЖВАНЕТО В ХОТЕЛИЕРСТВОТО
Професия: Администратор в хотелиерството
Професионално направление: Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг
Степен на професионална квалификация-трета
Продължителност на обучението: 960 часа
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 8110201-1 | 8110201 | по договаряне | само в група |
дистанционно | POD 8110201-2 | 8110201 | 1500 лв без ДДС |
СПЕЦИАЛНОСТ: ОРГАНИЗАЦИЯ НА ХОТЕЛИЕРСТВОТО
Професия: Хотелиер
Професионално направление: Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг
Степен на професионална квалификация-трета
Продължителност на обучението: 960 часа
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 8110101-1 | 8110101 | по договаряне | само в група |
дистанционно | POD 8110101-2 | 8110101 | 1500 лв без ДДС |
СПЕЦИАЛНОСТ: ПРОИЗВОДСТВО И ОБСЛУЖВАНЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ
Професия: Ресторантьор
Професионално направление: Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг
Степен на професионална квалификация-трета
Продължителност на обучението: 960 часа
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 8110602-1 | 8110602 | по договаряне | само в група |
дистанционно | POD 8110602-2 | 8110602 | 1500 лв без ДДС |
СПЕЦИАЛНОСТ: ПРОИЗВОДСТВО НА КУЛИНАРНИ ИЗДЕЛИЯ И НАПИТКИ- ГОТВАЧ
Професия: Готвач
Професионално направление: Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг
Степен на професионална квалификация-втора
Продължителност на обучението: 600 часа
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 8110701 | 8110701 | по договаряне | само в група |
СПЕЦИАЛНОСТ: РАБОТНИК В ОБСЛУЖВАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ
Професия: Работник в заведенията за хранене и развлечения
Професионално направление: Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг
Степен на професионална квалификация-първа
Продължителност на обучението: 300 часа
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 8110902 | 8110902 | по договаряне | само в група |
СПЕЦИАЛНОСТ: РАБОТНИК В ПРОИЗВОДСТВОТО НА КУЛИНАРНИ ИЗДЕЛИЯ В ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ
Професия: Работник в заведенията за хранене и развлечения
Професионално направление: Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг
Степен на професионална квалификация-първа
Продължителност на обучението: 300 часа
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 8110901 | 8110901 | по договаряне | само в група |
СПЕЦИАЛНОСТ: ХОТЕЛИЕРСТВО-КАМЕРИЕР
Професия: Камериер
Професионално направление: Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг
Степен на професионална квалификация-първа
Продължителност на обучението: 300 часа
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 8110301 | 8110301 | по договаряне | само в група |
СПЕЦИАЛНОСТ: ХОТЕЛИЕРСТВО-ПОРТИЕР-ПИКОЛО
Професия: Портиер-пиколо
Професионално направление: Хотелиерство,ресторантьорство и кетеринг
Степен на професионална квалификация-първа
Продължителност на обучението: 300 часа
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 8110401 | 8110401 | по договаряне | само в група |
СПЕЦИАЛНОСТ: ХОТЕЛИЕРСТВО-РАБОТНИК В ПОМОЩНО СТОПАНСТВО В ХОТЕЛИЕРСТВОТО
Професия: Работник в помощно стопанство в хотелиерството
Професионално направление: Хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг
Степен на професионална квалификация-първа
Продължителност на обучението: 300 часа
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 8110501 | 8110501 | по договаряне | само в група |