Специалност: Зърносъхранение, зърнопреработка и производство на фуражи
Професия: Оператор в хранително-вкусовата промишленост
Професионално направление: Производство на храни и напитки
Степен на професионална квалификация – втора
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 5410201 | 5410201 | по договаряне | само в група |
Специалност: Производство и преработка на мляко и млечни продукти
Професия: Оператор в хранително-вкусовата промишленост
Професионално направление: Производство на храни и напитки
Степен на професионална квалификация – втора
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 5410202 | 5410202 | по договаряне | само в група |
Специалност: Производство на месо, месни продукти и риба
Професия: Оператор в хранително-вкусовата промишленост
Професионално направление: Производство на храни и напитки
Степен на професионална квалификация – втора
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 5410203 | 5410203 | по договаряне | само в група |
Специалност: Производство на консерви
Професия: Оператор в хранително-вкусовата промишленост
Професионално направление: Производство на храни и напитки
Степен на професионална квалификация – втора
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 5410204 | 5410204 | по договаряне | само в група |
Специалност: Производство на алкохолни и безалкохолни напитки
Професия: Оператор в хранително-вкусовата промишленост
Професионално направление: Производство на храни и напитки
Степен на професионална квалификация – втора
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 5410205 | 5410205 | по договаряне | само в група |
Специалност: Производство на растителни масла, маслопродукти и етерични масла
Професия: Оператор в хранително-вкусовата промишленост
Професионално направление: Производство на храни и напитки
Степен на професионална квалификация – втора
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 5410208 | 5410208 | по договаряне | само в група |
Специалност: Производство на хляб и хлебни изделия
Професия: Хлебар-сладкар
Професионално направление: Производство на храни и напитки
Степен на професионална квалификация – втора
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 5410301 | 5410301 | по договаряне | само в група |
Специалност: Производство на сладкарски изделия
Професия: Хлебар-сладкар
Професионално направление: Производство на храни и напитки
Степен на професионална квалификация – втора
Форма на обучението | Код | Код по НАПОО | Цена | Забележка |
присъствено | POK 5410302 | 5410302 | по договаряне | само в група |