ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕСТИ ПЪЛНОЦЕННОТО ХРАНЕНЕ ИЛИ ПРЕДПИСАНИТЕ ОТ ВАШИЯ ЛЕКАР МЕДИКАМЕНТИ!
Той притежава всички полезни качества на анаболите, но без нежеланите им странични ефекти.
Продукта е получен, чрез изключително сложна EXFTC (екстрактно-ферментационна, нискотемпературна технология, в контролирана среда).
Преминал успешно тестване в Университета Бъркли (Калифорния) и Лас Вегас (Невада), Tornado показа изключителни качества и абсолютна безвредност.
Не се отлага в организма, защото не е мастноразтворим продукт, макар че това налага ежедневната му употреба, особено в тежките подготвителни и предсъстезателни периоди. Увеличава екстремално мускулната сила (с над 40%).
Стимулира освобождаването на растежен хормон и пролактин от хипофизата, и на глюкагон и инсулин от задстомашната жлеза, когато се приема във продължително (над 30дни) време.
Подпомага бързото възстановяване, за по малко от един ден. Ако не сте възстановен напълно между тренировките, Вие ще загубите мускулна тъкан, а оттам и сила. За оптимално възстановяване, тялото има нужда от дни, свободни от усилията в залата. Ако не си осигурите достатъчно време за възстановяване, тренировката ще бъде обратно продуктивна. Алтернативата се нарича Tornado. Един от най-полезните ефекти на Tornado е, че подпомага метаболизма на складираните телесни мазнини и тонизира мускулната тъкан. За всеки, който се занимава с фитнес или професионален спорт, е полезно да знае за тези свойства на Tornado, както и въздействието му върху целия организъм като стимулант на физическата и умствена активност.
Наименование Брой таблетки в опаковка Състав Цена в лева С ДДС
Tornado 125ml   2388.00

Абонамент за бюлетин

Програма ОМНИУМ

Програма „Омниум“ е програма за презентация и избор на хранителни добавки и натурална козметика.

Форми на обучение

Контакти

bgelea@gmail.com

+359 877 646 506

Skype: ctowisdom