ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕСТИ ПЪЛНОЦЕННОТО ХРАНЕНЕ ИЛИ ПРЕДПИСАНИТЕ ОТ ВАШИЯ ЛЕКАР МЕДИКАМЕНТИ!

Трибеста Лукс е хранителната добавка, предназначена за увеличаване на кондицията и динамичната сила. Основното й действие се дължи на екстракта от Tribulus terrestris. Връща младежкия хормонален баланс в тялото на човека. Повишава нивата на Тестостерон и Лутенайзинт хормон, а при жените, повишава ФСХ и Естрадиол, като не повишава нивата на тестостерон (което го прави подходящ и за двата пола).
Увеличават се силно и сексуалната активност, и либидото. При редовна употреба на Трибеста Лукс, подобно на Трибеста Макс, нивата на сексуална активност остават постоянно високи.
Посредством ендогенното увеличаване на тестостерона, притежава общо стимулиращи функции, като подпомага централната нервна система и тонизира мускулите. Разликата обаче, е съдържанието на Creatine Monohydrate. Той повишава мускулоизграждащото действие на добавката, като осигурява на тялото повече“гориво”- енергия в чист вид. Позволява по-тежки и продължителни натоварвания, както и по-бързо възстановяване, след претоварвания.
Трибеста Лукс е хранителната добавка, която съчетава два от най-добрите за мускулатурата компоненти - екстракта от Tribulus terrestris и Creatine Monohydrate.
Тяхното комбинирано действие, е в пъти по-ефикасно, от самостоятелното им прилагане.
Препоръчителен прием: 1-3 таблетки дневно

Наименование Брой таблетки в опаковка Състав Цена в лева С ДДС
T R I B E S T A LUX 30 Tribulus terrestris Extract - 250mg; Creatine Monohydrate 99.8% – 200mg 19.20

Абонамент за бюлетин

Програма ОМНИУМ

Програма „Омниум“ е програма за презентация и избор на хранителни добавки и натурална козметика.

Форми на обучение

Контакти

bgelea@gmail.com

+359 877 646 506

Skype: ctowisdom