ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕСТИ ПЪЛНОЦЕННОТО ХРАНЕНЕ ИЛИ ПРЕДПИСАНИТЕ ОТ ВАШИЯ ЛЕКАР МЕДИКАМЕНТИ!

Добавката е предназначена за широк кръг потребители, професионалисти и начинаещи спортисти и хора, подложени на тежкифизически натоварвания.
Има протективно-енергизиращо действие. Съдържа Palatinose и Желатин.
Желатиновия протеин, съставен главно от колаген, е най-често срещания жизнен протеин в структурата на бозайниците. От доста време желатиновите разтвори са считани за много полезни за подържане на ставите в човешкото тяло.
Молекулата на колагена е образувана от тройна верига с вид на спирала. Колагена представлява 30% от общото съдържание на протеин в човешкото тяло и има много специфична аминокиселинна структура. Колагеновата молекула се състои от 1000 D-глицин, 360 D- пролин и 300 D- хидроксипролин, които не се срещат при другите протеини. Действително, човешкото тяло, може да синтезира основните аминокиселини глицин и пролин, но трябва да се има в предвид, че огромни количества от тях са необходими за колагенов синтез. Например, за синтезирането на 1 милион молекули колаген (съответстващи на 1 пико грам или 0.01 нано гр.), са необходими повече от 1 билион молекули глицин и повече от 620 милиона пролин. Хидрооксипролина и хидрооксилизина не се съдържат в ДНК-редицата, те се изграждат в пептидни вериги, като пролин и лизин, хидролизирани в последствие. Оралната употреба на желатиновите разтвори, безспорно е ценен аминокиселинен източник за структурата на колагена.
Изследванията показват, че колагеновия разтвор, достига точно до тъканите като кожа, сухожилия и стави с неразрушени антигенни фактори.
Това превръща Спайдър в много добър продукт за профилактика на остеопорозата, борбата с износването стави и сухожилия, както и в енергетик с продължително действие.
Препоръчителен прием: 1-3 дози (ок. 5 капки) се разтварят в 250 мл хладка вода и се изпиват. Процедурата се повтаря три пъти дневно.

Наименование Брой таблетки в опаковка Състав Цена в лева С ДДС
SPIDER 125ml Palatinose – 30.00 g; Gelatin -5.00 g 14.40

Абонамент за бюлетин

Програма ОМНИУМ

Програма „Омниум“ е програма за презентация и избор на хранителни добавки и натурална козметика.

Форми на обучение

Контакти

bgelea@gmail.com

+359 877 646 506

Skype: ctowisdom