ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕСТИ ПЪЛНОЦЕННОТО ХРАНЕНЕ ИЛИ ПРЕДПИСАНИТЕ ОТ ВАШИЯ ЛЕКАР МЕДИКАМЕНТИ!

Диамино-моно-карбонова, условно-незаменима аминокиселина.
Необходима е за нормалното функциониране на хипофизата.
Съвместно с L-Ornitine, и други невромедиатори, L-Arginine е необходим за освобождаване на растежния хормoн.
L-Arginine участва в изграждането на мускулната тъкан, като се включва в състава на протеините, но има и много други действия.
Евентуалният му дефицит, довежда до безплодие. Освен това, LArginine увеличава броя на сперматозоидите у мъжа, повишава ендогенното производство на тестостерон, усилва имунната система, намалява подкожните мазнини, стимулира енергийната и мозъчна дейност, подобрява храносмилането, мощен детоксикатор на черния дроб и много други.
В стресови за организма състояния, като травми, изгаряния и възпаления, L-Arginine също става изключително необходима аминокиселина и поради това, е много важно да се набавя достатъчно от нея.
Всеки човек се нуждае да приема достатъчно количество L-Arginine, като групите с повишени нужди от тази аминокиселина са подрастващите, спортистите, хората с наднормено тегло и възрастните хора. Приемането на аргинин от трениращи хора, ще им позволи да тренират по-здраво и да избегнат неприятните последици на претоварването. Хората с наднормено тегло, възстановяващите се от травма, както и тези с проблеми с ерекцията, също биха усетили подобряване на физическото си състояние, ако приемат аргинин. Нуждата от L-Arginine е особено голяма при мъжете, тъй като семенната течност съдържа не по-малко от 88% от този градивен материал на белтъчините.
ВНИМАНИЕ: С особено внимание трябва да приемате L-Arginine, ако приемате следните лекарства: ибупрофен, органични нитрати, силденафил цитрат /Виагра/.
ВНИМАНИЕ: Ако приемате йохимбин, трябва да знаете, че аргинина усилва действието му.
Препоръчителен прием: 1-3 таблетки дневно.

Наименование Брой таблетки в опаковка Състав Цена в лева С ДДС
L-аргинин 90 Всяка капсула съдържа: 250mg L-Arginine HCL 24.00

 

Абонамент за бюлетин

Програма ОМНИУМ

Програма „Омниум“ е програма за презентация и избор на хранителни добавки и натурална козметика.

Форми на обучение

Контакти

bgelea@gmail.com

+359 877 646 506

Skype: ctowisdom