ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕСТИ ПЪЛНОЦЕННОТО ХРАНЕНЕ ИЛИ ПРЕДПИСАНИТЕ ОТ ВАШИЯ ЛЕКАР МЕДИКАМЕНТИ!

Съвместно с инсулина допринася за обмена на захарта. Помага при транспортирането на белтъчини там, където са необходими.
Подпомага растежа. Допринася за предотвратяване и снижаване на високо кръвно налягане. Възпрепятства развитието на диабет, подобрява действието на инсулина, като увеличава чувствителността на инсулиновите рецептори, поддържа нивото на кръвната захар, намалява чувството на остър глад при диети, като намалява желанието за консумация на захар и захарни изделия, подобрява метаболизма.
50-200μg представлява обикновено препоръчваният прием за възрастни. С напредването на възрастта, количеството хром, което се съдържа в организма намалява и необходимоста от допълнителен прием се увеличава.
Цинкът и Хромът са с близко действие и са синергисти (работят съвместно в организма).При нормални нива в организма, имат изключително важна роля за поддържане на висок имунитет, бързо възстановяване при травми и възпаления, както и за нормалната обмяна на веществата. Пиколинатната форма на Хром е една от най-добре усвояемите форми за прием.
Препоръчителен прием: 50-200µg (1-3 таблетки) обикновено препоръчваният дневен прием за възрастни.

Наименование Брой таблетки в опаковка Състав Цена в лева С ДДС
Chromium Picolinate 60 1.25 мg чист кристален Chromium Picolinate, /доставящ 150 μg хром/.  14.40

Абонамент за бюлетин

Програма ОМНИУМ

Програма „Омниум“ е програма за презентация и избор на хранителни добавки и натурална козметика.

Форми на обучение

Контакти

bgelea@gmail.com

+359 877 646 506

Skype: ctowisdom