ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕСТИ ПЪЛНОЦЕННОТО ХРАНЕНЕ ИЛИ ПРЕДПИСАНИТЕ ОТ ВАШИЯ ЛЕКАР МЕДИКАМЕНТИ!

Алфа Липоевата Киселина е може би най-ценния антиоксидант, познат на науката.
Тя повишава транспорта на глюкозата към мускулите (инсулиноподобен ефект). Асистира на инсулина, действайки независимо от него, помагайки на проникването на глюкоза в клетките.Увеличава скоростта на преобразуването й в АТФ(аденозинтрифосфат) на 40%, подобрява доставката на креатин, от което силата и издържливостта се увеличават значително.
Универсален антиоксидант - водо- и мастноразтворим. Помага за конвертирането на други антиоксиданти (вит.С и вит.Е, глутатион, коензим Q10) от оксидирана форма във форма на антиоксидант. Възстановява и поддържа,
нужното ниво на глутатион в клетките. Глутатиона е един от най-важните антиоксиданти в организма и има много важен ефект на детоксикация в черния дроб. Възстановява митохондриалната функция на стареещите клетки, вследствие на което ги “подмладява”.
Помага за предотвратяване на възникването и развитие на много заболявания, като диабет и неговите усложнения, но сама по себе си, не може да замести инсулина . Способства за отстраняване на болките и изтръпванията на мускулите при интензивни натоварвания. Постига инсулиноподобен ефект, в резултат на който, повече хранителни и други вещества достигат по-бързо мускулните клетки. Играе роля на коензим в няколко реакции в тялото, една от които е гликолизата - процеса на превръщане на кръвната захар в енергия. Увеличава в пъти, ефективността на другите добавки, особено на онези, които се нуждаят от по-високи нива на инсулин, за да бъдат максимално усвоени (креатин, глутамин, аминокиселини и др.)
Препоръчителен прием: 1-3 таблетки дневно.

Наименование Брой таблетки в опаковка Състав Цена в лева С ДДС
Алфа липоева киселина 60 Всяка капсула съдържа Alpha Lipoic Acid – 100 mg 26.40

Абонамент за бюлетин

Програма ОМНИУМ

Програма „Омниум“ е програма за презентация и избор на хранителни добавки и натурална козметика.

Форми на обучение

Контакти

bgelea@gmail.com

+359 877 646 506

Skype: ctowisdom