ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕСТИ ПЪЛНОЦЕННОТО ХРАНЕНЕ ИЛИ ПРЕДПИСАНИТЕ ОТ ВАШИЯ ЛЕКАР МЕДИКАМЕНТИ!
Тези хранителни добавки са изключително подходящи за хора, подложени на високи психо-физически натоварвания. Тонизира и ободрява, без да превъзбужда централната нервна система.
Значително повишава работоспособноста на скелетните мускули, увеличава съдържанието на гликоген, млечна киселина, аденозинтрифосфорна киселина и креатинфосфат в тях. Действат тонизиращо, притежават ясно изразен стимулиращ и тонизиращ ефект. Препоръчват се при тежки физически и психически натоварвания, при обща отпадналост, полова слабост, при възстановяване след тежко боледуване. Тези ефекти на Адванс и Левзея, се обуславят от съдържащия се в нея водно-спиртен извлек на Leuzea Carthamoidis, а поради течната форма на продуктите, усвояването им е изключително бързо и започва още в устната кухина.
Познати повече от три хиляди години на народите от Централна Азия и Китай, извлеци от Leuzea Carthamoidis, са били давани ежедневно на планинските войни от Тибет и Хиндокуш, които се славели с пословичната си сила, издържливост, желязно здраве и дълголетие.
Съвременните изследвания на растението са доказали, че активните субстанции, на които се дължи неговата ефективност са:
makisterone-a (tetrahedron C28), мakisterone-b, makisterone-c, makisterone-d, 20-hydroxyecdysone.
Втори, но не по значение, е пчелния мед, добавен в Адванс. Той представлява една от най-прекрасните храни на майката Природа.
Почти 100% енергия, медът не се разваля (открит е мед на 5000 години, годен за консумация). Поради специфичния си състав, той е идеална храна и за мозъка. Медът играе и роля на транспорт, като ускорява доставката на активните субстанции до клетките в организма.
ВАЖНО: Добавките нямат противопоказания. Подходящи за употреба при всички възрасти.
Наименование Брой таблетки в опаковка Състав Цена в лева С ДДС
Адванс Max 125ml 50 мл водноспиртен извлек от Leuzea carthamoides/hi conc./+75ml пчелен мед  360.00
Левзея 20ml 20мл водноспиртен извлек от Leuzea carthamoides 24.00

 

Абонамент за бюлетин

Програма ОМНИУМ

Програма „Омниум“ е програма за презентация и избор на хранителни добавки и натурална козметика.

Форми на обучение

Контакти

bgelea@gmail.com

+359 877 646 506

Skype: ctowisdom