Няма статии в тази категория. Ако се показват подкатегории на тази страница, то те може да съдържат статии.

Подкатегории

Прочети ме
ПРОГРАМА ОМНИУМ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ И ОПТИМАЛНО БАЛАНСИРАН ОРГАНИЗЪМ
Воденето на здравословен живот не може да стане за един ден, но може всекидневно да правите малки и ползотворни крачки към целта. Елементарни неща, за които не се изисква никакво усилие от ваша страна.
Програма „Омниум“ е програма за презентация и избор на хранителни добавки и натурална козметика.
Предлаганите хранителни добавки са регистрирани и сертифицирани и нямат аналог по отношение на качеството.
Вече много години се ползват от най-добрите български и европейски професионални атлети.
Във всички предлагани продукти, химията е напълно изключена!
Натурална и ръчно изработена козметика се произвежда от сертифицирани суровини, без консерванти и синтетични вещества. Може да се произведе и по специфичните изисквания на клиента.
КОГАТО БАЩАТА НА ТЕЖКАТА АТЛЕТИКА И БОГИНЯТА НА ЛЕКАТА АТЛЕТИКА РАБОТЯТ ЗАЕДНО, РЕЗУЛТАТЪТ ВИНАГИ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН!

 

Хранителни добавки

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ. НЕ МОГАТ ДА ЗАМЕСТЯТ ПЪЛНОЦЕННОТО ХРАНЕНЕ ИЛИ ПРЕДПИСАНИТЕ ОТ ВАШИЯ ЛЕКАР МЕДИКАМЕНТИ!

Цените са към крайни клиенти. За покупки на едро и фирми – отстъпки!

ADVANCE MAX, LEUZEA - АДВАНС MAX, ЛЕВЗЕЯ
Изключително подходящи за хора, подложени на високи психо-физически натоварвания. Тонизира и ободрява, без да превъзбужда централната нервна система.

ALPHA LIPOIC ACID - АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА

Може би най-ценния антиоксидант, познат на науката.

CHROMIUM PICOLINATE - ХРОМ ПИКОЛИНАТ

Подпомага растежа. Допринася за предотвратяване и снижаване на високо кръвно налягане. Възпрепятства развитието на диабет.

COMMANDO - КОМАНДО

Командо е може би най-универсалната хранителна добавка, когато се касае за сила и издържливост.

DRAGON’S FORCE - ДРЕГЪНС ФОРС

Нов вид енергетик, който се характеризира с много силен ефект. Допринася за по-високото ниво на сила и издържливост при високи физически натоварвания.

ECDISTEN - ЕКДИСТЕН

Използвана широко в спортния свят. Тонизира и ободрява, без да превъзбужда централната нервна система.

ENERGY FORCE - ЕНЕРДЖИ ФОРС

Класически енергетик, с по-слабо енергизиращи, но с по-високи мускулоизграждащи свойства. Подобрява защитата на ставите, ставните връзки и сухожилията.

FOLYFERROL - ФОЛИФЕРОЛ

Предотвратява загуба на паметта, объркване, халюцинации, умора, загуба на равновесие, забавени рефлекси, повредено възприемане на допир или болка, вдървяване и изтръпване на краката и ръцете, бучене в ушите и загуба на слуха в следствие на твърде силен шум.

GABA - ГАМА АМИНОБУТИРОВА КИСЕЛИНА

Подобрява мисловните процеси и паметта и стимулира интелекта. Помага за възстановяването на мозъка след прекаран инсулт или след отравяния с алкохол, опиати и други подобни. Силно увеличава секрецията на растежен хормон от хипофизата.

L-ARGININE - АРГИНИН

Увеличава броя на сперматозоидите у мъжа, повишава производството на тестостерон, усилва имунната система, намалява подкожните мазнини, стимулира енергийната и мозъчна дейност, подобрява храносмилането, мощен детоксикатор на черния дроб.

DRAGON’S BLOOD, LIQUID MAX, PURE GOLD

Повишават умствената и физическата работоспособност, увеличават кондицията и степента на концентрация, повишават устойчивостта на организма към студ, горещини, шум, стрес, токсини, психологични и сексуални смущения. Съкращават времето за възстановяване след тежки физически и психически претоварвания.

MICROELMIX - МИКРОЕЛМИКС

Широкоспектърен и крайно необходим за всеки потребител продукт. Доставя жизнено необходими за организма елементи, в най-доброто съотношение.

POWER SLIM FLUID - ПАУЪР СЛИМ ФЛУИД

Добавката е предназначена да подпомогне борбата с излишните килограми. Ускорява перисталтиката на червата, премахва чувството на остър глад. Ускорява изгарянето на мазнините, намалява степента на усвояване на хранителните вещества от организма.

SPIDER - СПАЙДЪР

Много добър продукт за профилактика на остеопорозата, борбата с износването стави и сухожилия, както и енергетик с продължително действие. Предназначен  за широк кръг потребители, професионални и начинаещи спортисти и хора, подложени на тежки физически натоварвания.

TORNADO - ТОРНАДО

За всеки, който се занимава с фитнес или професионален спорт. Стимулант на физическата и умствена активност. Притежава всички полезни качества на анаболите, но без нежеланите им странични ефекти. Увеличава екстремално мускулната сила (с над 40%). Подпомага бързото възстановяване, за по малко от един ден.

TRIBESTA LUX - ТРИБЕСТА ЛУКС

Увеличава кондицията и динамичната сила. Връща младежкия хормонален баланс в тялото на човека. Повишава нивата на Тестостерон и Лутенайзинт хормон, а при жените, повишава ФСХ и Естрадиол, като не повишава нивата на тестостерон (което го прави подходящ и за двата пола). Увеличава се силно сексуалната активност и либидото.

СА-D3-C - КАЛЦИЙ D3-C

Понижава нивото на холестерола в организма и така поддържа сърдечното здраве. Необходим е за растежа и активността на мускулите и за профилактика на мускулните крампи. Увеличава скоростта на растежа и повишава и поддържа костната плътност при деца, подрастващи и страдащи от остеопороза възрастни.

MG–С - МАГНЕЗИЙ–С

Необходим е за обмяната на калций и витамин С, както и на фосфор, натрий, калий. Играе роля за ефективното функциониране на нервите и мускулите. От съществено значение е за трансформирането на кръвната захар в енергия. Известен е като антистресов минерал.

ZN-С - ЦИНК

Обезпечава ефективното протичане на процесите в организма, поддържа ензимната система и клетките. Отстранява белите петна по ноктите. Възвръща загубения усет за вкус. Подпомага при лечението на безплодие, както и за предпазване от болести на простатата.

SE–С - СЕЛЕН–С

Съдейства за поддържане еластичността на тъканите, характерна за младежката възраст. Облекчава горещите вълни и дискомфорта, свързан с менопаузата. Помага и предпазване от пърхот.

 

Абонамент за бюлетин

Програма ОМНИУМ

Програма „Омниум“ е програма за презентация и избор на хранителни добавки и натурална козметика.

Форми на обучение

Контакти

bgelea@gmail.com

+359 877 646 506

Skype: ctowisdom