Ако чувствате че сте уморени и претоварени от някакви вътрешни ограничения. Ако имате усещане, че сте ограничени да постигнете това, към което се стремите. Ако се борите с негативни мисли, вярвания и чувства. Ако отлагате щастието за бъдещето, когато ще бъдете в най-добрата си форма, тегло или с мечтаното тяло.
КАКВО ВКЛЮЧВА КУРСА В ДИСТАНЦИОНЕН ФОРМАТ:
7 отделни части с по между 4 и 5 модула всяка, за изграждане на компетенции и умения водещи до увереност в самооценката, духовна, умствена, социална, професионална, емоционална и физическа - в тялото.
Всяка от 7-те части на обучението включва обучителен материал във видео, аудио, текстов формат, презентация, според предпочитания стил на учене на курсистите
Всяка от 7-те части на обучението включва и работни листи - бланки за писмено попълване с техники, активни стъпки, упражнения или практични съвети за прилагане на наученото в ежедневието.
Всяка от 7-те части на обучението включва и по един сублиминален тих аудио албум или общо 7, които служат за подсъзнателно ремоделиране - преодоляване на вътрешните пречки и затруднения относно съответния вид увереност.
БОНУСИ Включени са и 2 СУПЕР БУСТЕРИ- сублиминални албуми за повишаване на вашата увереност.

Продължителност на обучението
С бърза скорост за 7 седмици,
С умерена скорост за 14 седмици,
Или с много бавна скорост в продължение на няколко месеца.

Пълното описание на обучението ще се изпраща след запитване:

Форма на обучението Код Цена Забележка
индивидуално, дистанционно AN 19 99 лв без ДДС  

Обучението се води от: Д-р Елисавета Павлова

Форма за запитване за частни лица

Форма за запитване за фирми

Форми на обучение

Контакти

bgelea@gmail.com
+359 877 646 506
Viber: +359 877 646 506,
WhatsApp: +359 877 646 506
Skype: ctowisdom